zlatna-nagrada-2010

Tvrtci Metel d.o.o. dodijeljeno je priznanje za 2010. godinu.

Cilj tvrtke Metel je pridonijeti većoj udobnosti svakodnevnog življenja kroz unapređivanje i približavanje što širem krugu krajnjih korisnika sustava klimatizacije i sustava za centralno grijanje korištenjem obnovljivih izvora energije/peleta-biomase.

Danas se sve više govori o zaštiti atmosfere, ozonskog sloja i nastojanjima da čovjek što učinkovitije doprinese zaštiti Zemlje. Upravo u tom pravcu kreću se nastojanja tvrtke Metel d.o.o. iz Ivanić-Grada, koja već niz godina tržište opskrbljuje sustavima za klimatizaciju, te intenzivno zadnjih osam godina sustavima za centralno grijanje na bazi peleta-biomase.

Tvrtka se zadnjih 10 godina intenzivno bavi klimatizacijom i sustavima centralnog grijanja s naglaskom na korištenje obnovljivih izvora energije. Danas je naše područje djelatnosti usmjereno na sustave za centralno grijanje na pelete, samostojeće zračne peći s mogućnosti korištenja solarnih panela kao izvora opskrbe toplinske energije i dogrijavanje potrošne tople vode. Poslovne zgrade i moderna gradnja uzrokuje sve više problema i upravo tu pronalazimo načine da im našim proizvodima i tehničkim rješenjima doskočimo i riješimo ih na najbolji mogući način. Našim korisnicima omogućimo ugodniji i zdraviji, ujedno  kvalitetniji i prije svega ekonomski isplativ način života.
Danas smo tvrtka s 9 zaposlenika i distributerima po cijeloj Hrvatskoj, s tendencijom rasta.

TRŽIŠTE

Naše ciljano tržište obuhvaća poslovne i stambene objekte na području Republike Hrvatske i susjednih zemalja s tendencijama širenja na ostala tržišta gdje postoji veliki interes za proizvodima iz naše ponude.

U ponudi imamo jedinstvene klima uređaje bez vanjske jedinice ARTEL i ZYMBO, posebno namijenjene za stanove, urbane vile, mjesta na kojima nije moguća ugradnja vanjske jedinice, mjesta gdje je zakonski zabranjena ugradnja vanjske jedinice i sl., te prozorske klima uređaje namijenjene industrijskim i stambenim objektima, kontejnerskim modularnim objektima. U ponudi imamo profesionalne zračne zavjese tri renomirana europska proizvođača za komercijalnu i industrijsku upotrebu.

Slike uredskog prostora

Metel vozila

Proizvodni pogon peći i kamina na pelete Artel, Italija - Vicenza