POB L CUBE STOL

650,00 

Opis

TEHNOLOGIJA

Kemijski proces je piroliza, termokemijski raspad velikih molekula njihovim zagrijavanjem pri nedostatku kisika. Primijenjena na biomasu, piroliza omogućava dijeljenje materijala na dvije glavne komponente: sinteze (ili sintetski plin koji je izvrsno gorivo) i čvrsti ostatak ugljika koji se obično naziva char/ugljen.

Proces mikro-plinifikacije ne zahtijeva vanjske izvore energije. Sadrži ventilator niske potrošnje koji služi za pomoć ventilaciji sustava.

Patentirana POB tehnologija sastoji se od studije o aerodinamičkom obliku i geometrijskoj konstrukciji komore za izgaranje u kombinaciji s elektroničkim sustavom za kontrolu, upravljanje i modulaciju plamena.

Ciklus izgaranja potpuno je bez dima i stvara malu emisiju . Nakon paljenja, Faro je potpuno automatiziran zahvaljujući elektroničkom regulatoru koji se napaja iz punjive baterije,. Spremnik od maksimalno 7 kg ( ovisno o modelu)  pruža do 6 sati toplog i obilnog plamena. Zahvaljujući optimalnom izgaranju, ostaci su minimalni, što olakšava rad u održavanju i rukovanju

KORACI  ZA POKRETANJE

Napunite spremnik peletom
Nanesite preporučeno gorivo za potpalu
Upotrijebite isporučenu ručku
Umetnite spremnik na njegovo mjesto
Upalite plamen
Zatvorite ulaz zraka 8 ovisno o modelu)
Aktivirajte grijalicu sa magnetskom tipkom ( ovisno o modelu)
Autonomija: do maksimalno6 sati sa 7 kg peleta ( ovisno o modelu)