POB FARO V1 GRIJALICA ZA TERASU NA PELET

1.950,00 

Opis

OPIS

Grijalica na pelet za terase i otvorene prostore, pelete se nalaze u podnožju grijalice na pločastom dijelu te ima dvije postavke rada, opcija s punom cijevi u trajanju od 6 sati te postavka na pola punjenja od 3 sata, ima punjivu bateriju koja će pokrenuti grijalicu dva puta s jednim punjenjem, a isto tako se može priključiti na stalno napajanje.

Grijalica Faro  klasični je komad minimalnog dizajna koji sadrži 360-stupanjsku cilindričnu staklenu SCHOTT cijev kroz koju se može vidjeti prekrasna slika plesnog plamena.

U podnožju grijača Faro Patio prorezan je niz mini prozora kroz koje probija niz LED svjetiljki koje mijenjaju boju u skladu s stupnjem izgaranja u glavnoj cilindričnoj komori za izgaranje.

Grijač Faro Patio isporučuje se s magnetskim ključem koji se koristi i za zaključavanje i uključivanje.

TEHNOLOGIJA

Kemijski proces je piroliza, termokemijski raspad velikih molekula njihovim zagrijavanjem pri nedostatku kisika. Primijenjena na biomasu, piroliza omogućava dijeljenje materijala na dvije glavne komponente: sinteze (ili sintetski plin koji je izvrsno gorivo) i čvrsti ostatak ugljika koji se obično naziva char/ugljen.

Proces mikro-plinifikacije ne zahtijeva vanjske izvore energije. Sadrži ventilator niske potrošnje koji služi za pomoć ventilaciji sustava.

Patentirana POB tehnologija sastoji se od studije o aerodinamičkom obliku i geometrijskoj konstrukciji komore za izgaranje u kombinaciji s elektroničkim sustavom za kontrolu, upravljanje i modulaciju plamena.

Ciklus izgaranja potpuno je bez dima i stvara malu emisiju . Nakon paljenja, Faro je potpuno automatiziran zahvaljujući elektroničkom regulatoru koji se napaja iz punjive baterije,. Spremnik od 7 kg pruža 6 sati toplog i obilnog plamena. Zahvaljujući optimalnom izgaranju, ostaci su minimalni, što olakšava rad u održavanju i rukovanju

KORACI  ZA POKRETANJE

Napunite spremnik peletom
Nanesite preporučeno gorivo za potpalu
Upotrijebite isporučenu ručku
Umetnite spremnik na njegovo mjesto
Upalite plamen
Zatvorite ulaz zraka
Aktivirajte grijalicu sa magnetskom tipkom
Autonomija: 6 sati sa 7 kg