POSLOVANJE METEL D.O.O. COVID -19

Obavijest korisnicima

Cijenjeni korisnici servisnih usluga, zbog proglašenja stanja epidemije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od virusa COVID-19, obavještavamo vas da zaposlenici Metel d.o.o. i Pelet Servisa d.o.o. do daljnjega neće vršiti redovne servise sustava na biomsu/pelet i klimatizacijskih uređaja.

Sukladno navedenom, korisnici se mogu javljati na dolje naznačene elektroničke pošte vezano za javljanje SERV na displeju vaših uređaja te će im se uvažiti datum kako ne bi izgubili jamstvo na sustav.

Prema uputama Stožara civilne zaštite RH, pratimo situaciju u RH te kada se situacija smiri naša služba za korisnike će Vas kontaktirati i prema rasporedu javljati mogućnost dolaska na održavanje vaših sustava.

– Poslovna jedinica Ivanić-Grad na mail: metel@metel.hr; patrik@metel.hr

Obavještavamo vas da se na web stranici Društva www.metel.hr nalazi obrazac u koji možete upisati očitano stanje vaših uređaja i upisati e-mail adresu na koju želite da vam se pošalje ponuda ili možete podatke o e-mail adresi za dostavu ponude dojaviti istim putem kao i očitanja.

Molimo korisnike da nepotrebno ne dolaze u poslovnu jedinicu kako bi dojavili servis, sve sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Odluke o ograničavanju rada sa strankama zbog zaštite od COVID-19 virusa.

Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem,

Tim Metel d.o.o.